Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Årets Svorkagave til Todalen Sanitetsforening

Elinor Bolme Torsdag 10. desember 2015

I dag fikk leder i Todalen Sanitetsforening, Maren Ansnes ein overraskande telefon frå Kåre Ranheim hos Svorka. Svorka har i fleire år gjeve ein pengegåve til eit allmennyttig formål i staden for julegaver til leverandørar og samarbeidspartnere. I 2015 fall valget på Todalen Sanitetsforening. Prisen er på heile 10 000 kroner.

På Svorka si heimeside står det om tildelinga: » Todalen Sanitetsforening har to viktige satsingsområder: kvinnehelse og omsorgsberedskap, og har vært aktive i forbindelse med en rekke kampanjer i 2015.

– Vi er både takknemlige og ydmyke over å få denne gaven fra Svorka, sier leder i Todalen sanitetsforening, Maren Ansnes. – En slik gave gir oss inspirasjon til det videre arbeidet i sanitetsforeningen.

Svorka berømmer innsatsen som Todalen Sanitetsforening og øvrige sanitetsforeninger legger ned, og er stolte over å gi et bidrag som foreningen kan bruke i sitt videre arbeid. Vi håper flere ser nytten av å bli medlem i en forening som gir så mye til så mange.»

Dette er berre eit utdrag, så vi anbefaler på det varmaste å gå inn på Svorka.no og lese heile begrunninga!

Redaksjonen, (som er delvis innhabil) gratulerer med den gjeve prisen og reknar med å sjå meir til foreninga i 2016 også!

 

Publisert: 10. desember 2015, 14:38