Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Årets siste trening ute for Todalen Knøtt

Årets siste trening ute for Todalen Knøtt

Knut Bergli Onsdag 28. september 2011

I dag (tirsdag) hadde Todalen Knøtt sin siste trening ute for i år. Det var som vanlig godt oppmøte på treningen. Vi hadde «ballkaos», stafett og avsluttet med kamp – gul mot blå. Gult lag vant med ett mål. I løpet av sommeren har vi deltatt på Breddefotballdagen, HalsaCup, Todalsdagen og SøyaCup. Vi har spilt 12 kamper, 11 tap og en seier. Nå har assistenttrener Ivar Helge Kvendset laget individuelt tilpasset treningsopplegg for alle på laget, med treningsdagbok som må fylles ut og leveres før påske neste år. «Det må til for at vi ikke skal tape mot Surnadal til neste år», sier Ivar Helge.

Da (altså neste år) begynner noen av spillerne på nivået over. Der samarbeides det med Søya IL. Og så kommer noen som forhåpentligvis vil være med fra årsklassen som var for unge i år. Nå er det noen ukers pause før vi satser på å fortsette leken inne i gymsalen på skolen. Følg med på todalen.no for nærmere beskjed.

På bildet fra venstre: Martin Messi, Trym Vermalen, Aron Fabregas, Håkon Rooney, Ingebrigt Wilshere, Silje Ronaldo, Karoline van Persie.
Foran Henrik Torres. I bakgrunnen Ivar Helge Dalglish.

Publisert: 28. september 2011, 05:24