Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

«Alt er nå» – Asle Beck med todalslåt på Nitimen på torsdag

Jon Olav Ørsal Onsdag 4. mai 2016

Låtskriverseminaret på Todalshytta i fjor sommer bærer stadig frukter. Denne gangen er det låten «Alt er nå» som får sin  premiere i Nitimen på torsdag, forteller Eric Malling som er vertskap på Todalshytta til Todalen.no. Her er det ting på gang……

Maarud_Beck_8559_L

Amund Maarud og Asle Beck under Raus 2015-konserten på Gammelfabrikken i fjor sommer. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Låta ”Alt er nå” ble skrevet på Todalshytta under låtskiverseminaret i 2015. Førstkommende torsdag debuterer låta, på nasjonalkanalen NRK P1, Nitimen. Asle er gjest i studio. Låta er innspilt i vinter i Amund Maaruds studio, Snaxville utenfor Kongsvinger, og foruten at ELG er Asles duettpartner, gjøres koringene av Johanna Demker. Altså er dette et fullverdig eksempel på hva som skjer når dyktige folk møtes, forteller Malling.

Han sier videre at for Todalshytta og de involverte er dette et verdifullt eksempel på at det ”ikke skjer noe, før man gjør noe.  – At det nå kommer et hørbart bevis på NRK fra fjorårets seanse, bekrefter det vi trodde; at dette seminaret er en god ide`.

Asle Beck ”ALT ER NÅ” er altså resultat av samarbeidet Beck, Elgenes og Wasserman.  Dato for utgivelsen av Asles neste album er ikke kjent, men innspillinger er i gang, så vi gleder oss på resultatet inntil videre…..

Publisert: 4. mai 2016, 08:50