Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Ny singel fra Terje Nordgarden – her kan du høre den

Jon Olav Ørsal Sundag 23. mai 2021

Terje Nordgarden er nå svanger med ein ny singel, IMAFY, som legges ut i disse dager.  Terje er godt kjent i Todalen, etter deltakelse på fleire låtskrivarseminar på Todalshytta og for konserter samme sted. Nordgarden jobber med et nytt plateprosjekt og sleipper nå singelen IMAFY, som er med i dette prosjektet.

IMAFY er andre singel fra artisten Nordgardens kommende album «All We Need». Sangen ble skrevet sammen med Egil Clausen og produsert av Bjarne Stensli som blant annet har produsert artister som A-HA og Madrugada. Tittelen er en forkortelse for «I ́m All For You» og er en tillits- og kjærlighetserklæring til en spesiell person om at jeg tror på deg og jeg vil følge deg i det du gjør til tross for alle vanskelighetene vi står i. Sangen har musikalske influenser som Sarah Neufeld, U2 og Kings of Leon og er en fortsettelse av den første singelen Last Breath som kom 5.februar og som til nå har oppnådd over 1500 avspillinger på større radioer rundt omkring i Europa. Her kan du høre den nye singelen IMAFY eller «I ́m All For You» som den egentlig heter. 

Terje Nordgarden på scena framfor Todalshytta for 5 år siden.  Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Artisten Nordgarden kommer opprinnelig fra Hamar, men har bodd nærmere ti år i Italia. Han har gitt ut sju album; fem på engelsk, ett på italiensk og ett på norsk. Han har varmet opp for A-HA, har spilt i Royal Albert Hall med Amund Maarud, Knut Reiersrud & Vidar Busk og har over 1000 konserter rundt omkring i USA og Europa i bagasjen. For tiden jobber han i studio med produsent Bjarne Stensli (A-HA, Madrugada).

Først publisert: 23. mai 2021, 10:51 - Sist oppdatert: 24. mai 2021, 12:13