Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

650 3-retters middager i 2014

Jon Olav Ørsal Laurdag 22. februar 2014

Ingen tvil om at Eldremiddagen har hatt et aktivt år i 2013. Sist onsdag hadde de årsmøte i forbindelse med eldremiddagen, og da var det tid for litt oppsummering og tibakeblikk på 2013. Vi har fått et utdrag av årsmeldinga fra Reidun Østvik som er styremedlem i eldrmiddagen. Hun skriver i referatet

«REFERAT FRA ÅRSMELDINGEN I ELDREMIDDAGEN.

Onsdag 19.02.14 møttes vi som vanlig til god middag m/tilbehør, samtidig var det holdt årsmøte med årsmelding av kasserer/sekretær Martinus Torvik, som ble enstemmig godkjent. Det har blitt avviklet 32 onsdagsmiddager og servert 650 treretters middagsporsjoner som våre 4 flinke kokker trakterer på aller beste vis. Gjestetallet varierer noe men vi skulle gjerne sett at tallet har vært høyere, og håper på godt fremmøte i inneværende år. Vi ønsker våre faste gjester hjertelig vel møtt, og samtidig ønsker vi flere av «yngre» pensjonister velkommen.

Vi får også ofte besøk av utenbygds gjester fra Nordvik, Kvanne/Stangvik og Surnadal som også synes å trives sammen med oss. Inneværende år vil forløpe som 2013, med gode middager, trivelige samtaler, opplesning og allsang. Utgiftene våre dreier seg om innkjøp av matvarer, husleie til Sanitetsforeningen, og godtgjørelse for kokkenes utgifter til tjenester som baking, forberedelser på eget kjøkken og transport. Men det meste er frivillig gratisarbeid.»

Eldremiddag_avslutning 2013_05_31

Arkivbilde fra avslutning til sommerferien med kaffe på Vestrum. Arkivfoto: Eldremiddagen

Styret:
Styret har i 2013 vært:

Martinus Torvik, kasserer/sekretær
Brit Nordvik, leder (til september)
Reidun Østvik, styremedlem

Nytt styre for 2014 ble valgt:

Martinus Torvik, kasserer/sekretær
Karen Johanne Talgø, styremedlem (fra september)
Reidun Østvik, styremedlem.

Publisert: 22. februar 2014, 11:40