Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

52/17 – Søndagsturen til Rørdalen

Jon Olav Ørsal Fredag 24. juli 2015

 

Denne helgen går søndagsturen til Rørdalen og Rørvatnet i Rindal. Værutsiktene er ikke de aller beste, men om det blir noen regndråper kan du nok kompensere med å ta med passende klær til det. beskrivelse av turen finner du ved å klikke deg videre….

Turnavn: Tur til Rørvatnet – søndagstur i Rindal

Tursted: Rørvatnet i Rindal

Oppmøtested: Avkjørsel fra fylkesveg 65 ved COOP Marked-butikk til fylkesveg 343(Lomunddalsvegen). Etter ca 2,3 km ta av til fylkesveg 344(Rørdalen) – kjør ca 4,3 km til p-plass og avkjørsel til Rørvatnet. Parkeringsplass ved fylkesveg 344, eller rett ved Rørvatnet. Ikke skiltet.

Dato og tidspunkt: Søndag 26. juli klokken 12.00

Turbeskrivelse: Turen til Rørvatnet er basert på forskjellige aktiviteter ved badestranda. En kan også gå til badeplassen fra parkeringsplass ved Rørdalsvegen. Det blir satt ut garn kvelden i forveien, som skal tas opp denne dagen. Fisk blir da stekt på grill og spist med tilbehør. Annen grillmat kan tas med av hver enkelt. Kaffe blir kokt på svartkjel. Det blir også anledning til å fiske fra land for den som ønsker det. Ellers blir det mulighet for bruk av kano, pilkast, natursti m.m.  Merket turløype til Garbergsfjellet for de som ønsker en lengre fjelltur.

 Utstyr å ha med: Se an været. Badetøy og ellers klær etter forholdene.

Kontaktperson: Rørvatnet vel v/Endre Norli – tlf.: 45221813

 

Publisert: 24. juli 2015, 08:30