Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Utleira kjem på besøk

Utleira kjem på besøk

Knut Haugen, IL Søya Laurdag 12. mars 2011

Siste helga i mars kommer Utleira G16 (fra Trondheim) på besøk til Surnadal. Etter at Søya/T/Kvass/U møtte Utleira i Flatås Julecup i desember ble kontakten opprettet, og det som startet med en mulig treningskamp i løpet av våren har utviklet seg til en liten ”turnering” – der også Surnadal G16 ble invitert til å bli med.  

 Se hva Utleira selv skriver om helga på sine hjemmesider her .

Utleira kommer med to lag (ca 30 spillere totalt), som begge skal spille kamper på Amfi Park mot både Surnadal G16 og Søya/T/Kvass/U G16 i løpet av helga.   

 Kampoppsettet blir slik:

Lørdag 26. mars

kl 1500:                Utleira 1 – Søya/T/Kvass/U

kl 1630:                Utleira 2 – Surnadal

 Søndag 27. mars

Kl 1100:                Utleira 1 – Surnadal

Kl 1230.                Utleira 2 – Søya/T/Kvass/U        

Utleira stiller med to rene 96-lag, men disse guttene satser hardt – og har vært blant de aller beste i sin årsklasse i Trøndelag de siste par årene. Vi tror nok våre to lokale lag kan få tøff motstand selv om en del av våre spillere er et år eldre.

Utleira har Odd Einar Landsem (bror til damelandslagstrener Eli) som trener.  Familien Landsem har hytte i Stangvika, og da var det ikke unaturlig at gjengen også skal overnatte der. 

Hele gjengen skal overnatte på ”flatseng” i Bondehuset fra lørdag til søndag.  Og lørdag kveld er det planer om stor pizzakveld for våre venner fra Trondheim.

Vi ønsker Utleira velkommen på treningssamling i Surnadal !

Først publisert: 12. mars 2011, 18:50 - Sist oppdatert: 13. mars 2011, 22:48