Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

10 år med leirer på Gråhaugen

Elsa Jensvoll Torsdag 1. juni 2017

I år er det 10 år siden vi startet med barneleirer på Gråhaugen fjellstue. Det har vært mange gode opplevelser med flotte unger og ungdomsledere. Vi har vært på tur, fisket, sovet i lavvo, lekt og lært mange bibelfortellinger. Det som huskes aller best er nok det sosiale livet på leir med fellesskap rundt bålet, kosestund i peisestua og vandring med liv og latter. Naturen er flott, og den gjør noe med oss.

I utvikling

Konseptet har vært i utvikling disse årene. I fjor var det for første gang leir for ungdomsskoletrinnene. Denne ble lagt til Vaulen med sine flotte fjellvann. Her kan vi bruke kano til framkomstmiddel og leik. En fin plass med variert natur og muligheter for ulike aktiviteter. Vi håper å få med mange på denne leiren i år.

Nyheter

Nytt av året er mini-dagsleirer med aktiviteter på dagtid og uten overnatting. Her har vi valgt å bruke lokaler i Rindal, Surnadal og Halsa. Aktivitetene blir også forskjellige fra dag til dag.
Vi har mange som står i kø for å være med som ledere. Fra de som er ferdig med 10.trinnet og opp til de i godt voksen alder. Alle gleder seg til nye flotte opplevelser.
Jubileet ønsker vi å feire med så mange som mulig PÅ LEIR.
Invitasjonene er sendt i posten. Dersom noen ikke har fått, ber vi dere om å ta kontakt med Elsa Jensvold (trosopplærer) på tlf.99518162 eller se på kirkas hjemmeside. Der ligger invitasjoner og påmeldingsmodul.

Publisert: 1. juni 2017, 10:57