Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Ærefullt oppdrag…

Ærefullt oppdrag…

Jon Olav Ørsal Tysdag 2. mars 2010

Frå Knut Haugen har vi fått e-post. Han skriv om fotballaget som har fått litt av et ærefullt oppdrag: «Om knappe to uker er det serieåpning i Tippeligaen, med bl.a. storkamp på Aker stadion mellom Molde og Rosenborg.  Men det blir også en spesiell kamp av andre årsaker.  Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 har nemlig fått det ærefulle oppdraget som ballhentere. 

Og vi håper selvfølgelig at mange fra vårt distrikt kjører til Molde for å se kampen «live» (billettene er nå lagt til salg på moldefk.no), men du vil også kunne følge med fra TV-stolen. Kampen sendes direkte på TV2 kl 20.00 søndag 14. mars.  Dermed blir småguttespillerne TV-kjendiser et par timer denne søndagskvelden…  Hovedoppgaven er selvfølgelig å sørge for at matchballen holder mest mulig ute på banen.  Men i tillegg skal vi like før kampstart bære ut det store runde tippeliga-flagget som ligger ute på banen under oppvarmingen.  Så søndag 14. mars blir en spennende kveld for mange ….

Spillerne på S/T/K/U G14 skal forønvrig overnatte i Molde denne helga, og skal også spille årets første treningskamper – mot Træff lørdag og Eide søndag.  Og med litt andre aktiviteter i tillegg, blir dette forehåpentligvis ei minnerik helg for alle sammen.»

Publisert: 2. mars 2010, 09:18