Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalshytta – Godt å være i gang!

Jon Olav Ørsal Måndag 1. juni 2020

Dei første spisegjestane er alt på plass på Todalshytta! Dette har vi gledd oss til så lange, og no føles det veldig godt å være i gang, seier far og son Evensen som er vertskap på hytta.  I dag er det som sagt premiere, og vi kan by på både middag og kaffe utover dagen.  Middagsserveringa er vi alt i gang med, og vi vil halde den gåande fram til kl 20.  – Kaffe og bakels vil vi servere til kl 22, seier Stian som sjef på kjøkkenet.  

– Vi kan berre oppfordre til å stikke innom Todalshytta og sette kjøkkenet på prøve!  Ein god ide kan det også være å stikke innom Svinviks arboret på turen – her ligg det an til skikkeleg rododendronblomstreing etter kvart…

Velkomen til Todalshytta seier Arve og Stian Evensen. Foto: Jon Olav Ørsal

Publisert: 1. juni 2020, 09:00