Hopp under nyhetssakene
Til topps i Tjeldbergodden Cup 2009

Jon Olav Ørsal Onsdag 4. november 2009

Sist helg var Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen sine lag G-13 og G-14 på turnering på Kyrksæterøra.
G-13 laget gikk helt til topps, og vant rett og slett turneringen etter en dramatisk finale. Stillingen var 1-1 etter full tid. Selv ekstraomgang klarte ikke å avgjøre kampen. Takket være offensivt spill fra STKU vant laget på flest antall hjørnespark.
G-14 laget ble slått i bronsefinalen mot et meget sterkt Nardo-lag, men det er også bra.
Det sosiale er en viktig del av slike arrangement. Hele laget bodde på Hemne Hotell, og kvelden var det kos med pizza-buffé på hotellet.
Guttene er blitt en sammenspleiset gjeng, med masse godt humør. De er kreative gutter som finner på mye rart.
Stort pågangsmot og vinnervilje har de, og det gjør at det artig og trivelig å være ledsager for en slik gjeng, sier Bjørn Hauglann som var med som leder og vaktbikkje på cupen og som har sendt oss bilder.