Hopp under nyhetssakene
Tap for G14 mot CFK

Knut Haugen, IL Søya Sundag 30. mai 2010
Onsdag 26. mai var det årets femte seriekamp for G14.  Vi møtte et CFK-lag som tapte hele 0-5 mot Sunndal i forrige kamp, og de hadde naturlignok lyst til å vise seg fra en bedre side på hjemmebane mot oss. Og de satte oss under press fra første stund, med kjapt pasningsspill på midtbanen og ikke minst godt kantspill som ga våre sidebacker nok å gjøre gjennom hele kampen.
Etter 1. omgang var stillingen 1-0 til hjemmelaget etter en scoring midt i omgangen.  Spillet fungerte periodevis før pause, men vi greide ikke å skape noen skikkelige målsjanser.   Vi hadde store problemer med å holde ballen i laget, og CFK rullet opp det ene fine angrepet etter det andre. Etter pause fikk CFK et enda sterkere overtak, og det var slett ikke ufortjent at de fikk tre nye scoringer. CFK var klart bedre enn oss i dag.
Vi trives ikke på kunstgress, uten at det skal være noen unnskyldning.  Det var uansett ingen stor kamp fra vår side, samtidig som CFK også var et godt lag. Vi jobber ikke godt nok sammen, samtidig som pasningskvaliteten var altfor for dårlig. Keeper Markus Nerdal Søraas var vår beste spiller, og berget oss fra et større tap.
Publisert: 30. mai 2010, 10:12