Hopp under nyhetssakene
Tap for G14 mot AK/KHF/Gry

Knut Haugen, IL Søya Sundag 26. september 2010
Vi måtte se at AK/KHF/Gry fikk med seg en klar 3-0 seier fra Ålvundfjord søndag 25. september.  Kampen var jevnspilt i første halvdel av 1. omgang,  Vi noterte et par store sjanser til begge lag, men uten at det ble scoringer.  Midtveis i omgangen måtte lagkaptein Ørjan Nes Haugen ut med skade etter en kollisjon med en AK-spiller og vi mistet dermed hans styrke og fart i forsvaret. Denne skaden så også ut til å prege resten av laget, vi lot AK kom høyere på banen – og i løpet av noen få minutter stod det plutselig 2-0 til gjestene fra Averøya.
Etter pause fikk vi jobbet oss inn i kampen igjen, men lykkes aldri med å få mål.  Spillet ble likevel litt for forutsigbart og ofte gjennom midten uten at vi fikk med kantene slik vi burde.  Malin Sønderland Mossing måtte også ut med skade tidlig i 2. omgang. I vår iver på å få et trøstemål på slutten fikk AK en ny scoring noen minutter før slutt.
Skuffende resultat for oss, men vi er innstilt på å reise oss allerede tirsdag – da vi møter Træff borte.
Publisert: 26. september 2010, 20:32