Hopp under nyhetssakene
Seier og tabelltopp for A-laget

Jon Olav Ørsal Torsdag 23. mai 2013

Torsdag kveld var Averøykameratenes 2.-lag på Søyabanen for å spille mot serielederne i 6.divisjon avdeling 1, Søya/Todalen/K/U.  Hjemmelaget viste tidlig at de er et bedre lag, men klarte bare å score ett mål i første omgang.  De hadde ballen klart mest og dominerte midtbanen.   AK 2 kom på noen få farlige kontringer og viste at de med litt flaks i andre omgang godt kunne klart å få med seg poeng hjem til Averøy.

Men våre gutter ville det annerledes.  De er blitt seiersvante nå og kjørte kampen også i omgang to.  Et mål i hver omgang ga en 2-0 seier.  Fem seire på fem kamper..Om skuddfoten hadde vært bedre innstilt ville seieren ha vært mye større.  Det er sikkert justert til neste kamp som er borte mot Bøfjord lørdag 1.juni kl 1400.  Lokaloppgjør der altså

Publisert: 23. mai 2013, 23:15