Hopp under nyhetssakene
Norway Cup – seier i åpningskampen

Knut Haugen Sundag 1. august 2010

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen fikk den åpningen de håpet i Norway Cup, med seier 2-0 i første kamp mot Geilo søndag 1. august. Det var en spent gjeng som gikk på banen i årets første Norway Cup-kamp, men guttene tok raskt tak i kampen og fikk spillet til å gli brukbart. Fjorårets tap i åpningskampen skulle ikke gjenstas, det var vi fast bestemt på.

I første omgang var det ikke så mange sjanser til noen av lagene. Men etter ca 15 minutts spill var Bjørnar Melkild frampå og satte ballen i mål, etter at Ørjan Nes Haugen først hadde et skudd i stanga. Etter sidebytte måtte vi gjøre noen rokeringer i laget, da både Håkon Vang Aas og Bersven Røkkum dessverre måtte gi seg pga. strekkskader. Men vi hadde fortsatt overtaket i kampen, men Geilo fikk et par store sjanser. Bl.a. hadde de en ball i stanga, før vi endelig fikk klarert ballen unna faresonen. Men midt omgangen fikk vi endelig roet nervene litt da Lars Kristian Øyen Kvande ble spilt gjennom på høyrekanten og slo inn til dagens tomålsscorer Bjørnar Melkild som satte ballen kontrollert og fint i mål. Vi hadde også flere store sjanser på slutten, og seieren mot Geilo var fullt fortjent.

I morgen er det kamp mot Inneres Ennstal Gaflenz fra Østerrike. Det østerrikske laget tapte 2-5 mot Langhus i sin første kamp, og vi møter nok et revansjesugent lag på Rustad 6 i morgen kl 16.30. Og Langhus (som vi møter tirsdag) virket som et meget godt lag.

Gjengen fra Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 oppfører seg eksemplarisk, og vi har det utmerket både på Skøyenåsen skole og på Ekebergsletta.

Publisert: 1. august 2010, 14:56