Hopp under nyhetssakene

Norway Cup dag 4

Elinor Bolme Onsdag 29. juli 2015

Sluttspillkampene er godt i gang, og for noen av lagene er cupen ferdig. Ett lokaloppgjør blir nok dagens høydepunkt for mange når KUST møter Surnadal i J16 kl 15.40 etter at Surnadal slo Molde i dag tidlig.

A-sluttspill resultater

8:55: J 16 7’er Molde FK 2 – Surnadal  0-4

Surnadal slo Molde 4-0 og møter dermed KUST i lokaloppgjør kl 15:40

10:00. G14 STKU- Skogstrand  1-5

Skogstrand startet litt vel effektivt for våre gutter og tok ledelsen etter 20 sekunder. 3-0 til pause, og våre gutter kom litt bedre med i 2. omgang. Vegard Gjul scoret STUK sitt eneste mål. Laget er dermed ute av cupen.

10:00 G16 11’er Os 2 – Surnadal 1-2

Surnadal måtte ha ekstraomganger i sin kamp for å slå Os. De går videre til 1/16 finale. De møter Sogndal i 1/16 finale i kveld kl 19.30. Surnadalslaget slår også Sogndal i siste liten. 1-0 ved Ingebrigt Løfaldli.

15:40 J16 7’er Surnadal-  KUST  1-0

Ett spennende oppgjør som Surnadal vant med ett straffespark. Det betyr at KUST er ute av turneringen, mens Surnadal går videre til 1/8-finale

18:25 G16 Setesdalslaget -Kvass/Ulvungen   0-2

Kvass/Uluvungen er dermed videre med en kamp til i morgen. Motstande er Hareid og kampstart er 11.40

B-sluttspill resultater

12:00 G19 Oppdal IL  – Surnadal/Rindal 2  4-1

Surnadal/Rindal tok ledelsen etter to minutter på en corner fra Henrik Melkild. Oppdal klarte derimot å snu til 1-1 ved pause, og fikk inn ytterligere tre mål før slutt. Det betyr at også de er ute av cupen. Målscorer Audun Aasgård.

13:15 J14 KUST- Øystre Slidre/Rogne   2-0

J14 vann fortjent 2-0 og møter Fyllingsdalen eller Nordre Land i morgen kl 11.00 på Rustad. Målscorere Malin Ansnes og Elisa Melkild

16:30 G14 Surnadal – Gjelleråsen 2  0-1

Surnadalsguttene er dermed ute av turneringen.

18:25 G16 7’er Surnadal – Spjelkavik   3-2