Hopp under nyhetssakene

Nok ein seier til A-laget

Knut Bergli Fredag 2. mai 2014

I ruskete vær i kveld fredag kom Valsøyfjord på besøk til Banksletta for å spille mot våre beste fotballmenn. Søya/Todalen tok tidlig ledelsen 2-0 og var klart best første halvdel av første omgang. Skåringer av Ola Talgø og Erling Øye. Så slapp S/T gjestene inn i kampen igjen. De skåret et mål og kjørte kampen resten av omgangen.

Det kunne fort vært likt til pause, men S/T holdt unna. Pausepraten fra trener Ole Georg Øyen var god, for hjemmelaget tok kontroll på kampen og jaget et mål til. Det var nærme flere ganger, men ballen ville ikke inn. Så tok gjestene litt over igjen og kom til et par halvsjanser. Da tok trener Øyen ansvar og spilte nydelig igjennom Ola Heggset. Han ble felt og satte straffen i mål selv. Noen hoolIgans på tribunen ville også ha et rødt kort til midtstopperen siden han var bakerste mann. Men den stødige dommeren valgte å la han spille videre. Ytterligere to kontringsmål av Ola Heggset og Ole Martin Øyen ga en solid hjemmeseier. 5-1.

Neste hjemmekamp på Bordholmen fredag 23 mai.

Publisert: 2. mai 2014, 22:06