Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Images tagged "mot-storelva-fra-tromso-seier-4-2"

Først publisert: 14. april 2021, 21:43 - Sist oppdatert: ,

Nyheter knytta til Images tagged "mot-storelva-fra-tromso-seier-4-2"

Hett & Svett opnar dørene att frå fredag 16.april

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 14. april 2021

I tråd med dei nye smittevernreglane som gjeld frå og med midnatt natt til fredag, opnar Hett & Svett dørene att frå fredag 16.april. Det er dei same reglane, som før nedstenginga, som framleis gjeld. Dette inneber m.a. maksimalt 3 om gongen, spriting av alle apparat etter bruk og påmelding. 


Ope gardsutsal hos Lia Gard fredag 16.april

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 14. april 2021

Fredag 16.mars mellom klokka 13:00 – 18:00 er det ope gardsutsal med ferske bakevarer hos Lia Gard. Innehavar Monica Moen Kvendset fortel at det vil bli mogleg å få kjøpt mykje godt denne dagen, så her er det mogleg å sikre seg godsaker til helga-kaffen. 


Friluftsrådet med ny Stikk Ut! sesong og APP

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 14. april 2021

I ei pressemelding frå Nordmøre og Romsdal friluftsråd no i ettermidda blir vi informert om den nye sommarsesongen og lanseringa av APP. Stikk UT! starter sommersesongen 1.mai, men allereie 14.april kan du sjå årets 470 turmål i den nye Stikk UT! APPen. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre friluftsråd er særs godt nøgd med Stikk UT! APPen og gler seg over at folk kan ta den i bruk for å gå på tur i heile Møre og Romsdal og i Heim i Trøndelag.


Trinn 1 i gjenopninga gjeldande frå fredag

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 13. april 2021

I går ettermiddag kom regjeringa med nye nasjonale smittevernreglar i samband med gjenopninga av samfunnet. Frå fredag 16. april blir det lempa på nasjonale tiltaka, i tråd med Trinn 1 i regjeringas si plan for gjenopning.Takka vere god etterleving av strenge smitteverntiltak i påska, er smittetrykket nasjonalt no på eit nivå som gjer det mogleg å gjenopne samfunnet litt igjen.


Status for koronavaksineringa neste veke, veke 16

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 13. april 2021

Neste veke, veke 16, blir det vaksinering på Surnadal kulturhus fredag 23.april. Målgruppa neste veke er Gruppe 4 (65 – 74 år) og personar 18 – 64 år med sjukdommar som er  spesielt sårbare for smitte.


Todalen.no var nede ei times tid

Jon Olav Ørsal Tysdag 13. april 2021

Dei som prøvde å få kontakt med Todalen .no i dag tidleg hadde problem.  Nettsida var nede ei times tid på morgonkvisten, og det var nok problem med webhotellet som var årsak til dette.  Nettsida Todalslaks.no som ligg på same webhotell var også nede på same tida. Frå 8-tida har det vore normal drift på nettsida.  


Kløvertur om Hala og Husby

Dordi Jorunn Halle Måndag 12. april 2021

Etter er tre veker med påskepause var det tid for kløvertur igjen måndag 12. april. Turruta måtte bli etter allmannvegen, da det er snø både i skogsstigar, skogsvegar og i turstien langs elva.


3.mai ser Sparebank1 Nordmøre dagens lys

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 12. april 2021

Måndag 3.mai ser altså Sparebank! Nordmøre dagens lys. Sparebank1 Nordmøre er eit resultat av at Surnadal Sparebank Slår seg saman med Sparebank1 Nordvest frå denne dagen. Målet for Sparebank1 Nordmøre vil vere å gje positive ringverkingar for banken sine kundar, eigarane, dei tilsette og ikkje minst samfunnet og området den nye banken vil vere ein del av. 


Tek lite hensyn til rasfaren i fjellet…

Jon Olav Ørsal Måndag 12. april 2021

I går vart det meldt om at det hadde gått ras i Nordviksula i løpet av dagen.  Undersøking viste at det ikkje var skispor verken inn- eller ut av raset som hadde gått i det brattaste området i framkant. I området Rambjøra og Litj-fjellet gikk det derimot ikkje ras, men der er det folk som har utfordra skjebnen på toppturen til Rambjøra og Vassnebba.


Kløvertur – blir du med?

Dordi Jorunn Halle Sundag 11. april 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 12. april.  Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11:00. Turmål blir bestemt ved oppmøte.


Trollheimen – Raudt farenivå (høgste nivå) for snøskred

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 10. april 2021

Varsom.no melder at det er farenivå 4, høgaste farenivå, for snøskred i Trollheimen både i dag og i morgon (laurdag og søndag). Dette skuldast at nysnøen som har kome dei siste dagane, kombinert med vind, har bygd opp ustabile fokksnølag som lett kan kome i bevegelse. Sør- og vestvende heng er mest utsett, men vind gjer at snøskred kan bli utløyst i alle himmelretningar.