Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Images tagged "g14-er-innlosjert-pa-haugerud-skole"

Først publisert: 18. januar 2022, 13:44 - Sist oppdatert: ,

Nyheter knytta til Images tagged "g14-er-innlosjert-pa-haugerud-skole"

Stem på årets bilete 2021

Mari B. Redalen Tysdag 18. januar 2022

Her kjem kåringa av fjorårets vinnarar av månadens bilete. Stem på årets bilete for 2021.


Vær- og fartsfylt helg i Vassfjellet i Klæbu

Jon Olav Ørsal Tysdag 18. januar 2022

For første gong arrangerte Trondheim Randoneeklubb NM og NorgesCup.  Laurdag var det NM i distansen Vertikal, som enkelt og greit består i å kome seg raskast til topps. Dette lokka mange også frå andre kondisjonsidrettar.  Verdt å nevne at nokre av verdas beste fjelløparar stilte til start, slik som Jonathan Albon, Henriette Albon og Johan Bugge ( som vann NM tittelen).


Koronastatus i Surnadal per veke 2, 17. januar

Jon Olav Ørsal Måndag 17. januar 2022

Vekestatus om smittesituasjonen og koronavaksineringa i Surnadal – Status for lokal smittesituasjon
Surnadal kommune har eit pågåande lokalt utbot med stigande smittetrend over tid i kommunen og i
kommunens bo- og arbeidsregion. Sjølv om smittesituasjonen er relativt roleg, har antal smitta i Surnadal på to månader auka frå omlag 20 smitta totalt til omlag 90 bekrefta smittetilfelle.


Hengebrua fikk hard medfart av stormen

Jon Olav Ørsal Måndag 17. januar 2022

Ein skal kankje ikkje skulde på Gyda, det som stormen har herja med i natt.  I nattens mulm og mørke har iallfall Hengebrua ved Heggøyann fått hard medfart, og er såleis stengt inntil vidare.  Det er gangbanen som er vrengt, slik at det ikkje er muleg å ta seg fram over brua slik som den ligg no.  


Ope bakeriutsal hos Lia gard

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 17. januar 2022

Fredag 21. januar, mellom klokka 12.00 – 17.00, inviterer Lia gard til årets første bakeriutsal. Denne gongen kan dei mellom anna freiste med knekkebrød og eit nytt produkt, nemleg frokostblanding. Så vil du sikre deg noko godt til helga, så er Lia gard staden å besøke fredag. 


Vindfall ved Talgø gard – oppdatert

Jon Olav Ørsal Sundag 16. januar 2022

I alleen ved Talgø gard er eit stort tre gått overende, og har sperra vegen oppover mot Kårvatn. I morgontimane måndag er vegen rydda og brøyta, og er klar for trafikk igjen!Straumen borte i Todalen

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 16. januar 2022

Straumen har vore borte i Todalen sidan rundt klokka 18:00. I ei melding frå svorka klokka 19:23 får vi opplyst at feilen er lokalisert, men at det vil ta litt tid før strømmen er tilbake. Det er ei Furu som har falt over straumledninga i Svinvika som gjer at straumen er borte. Svorka arbeider med saka, og håper straumen er tilbake om ikkje så alt for lenge. 


Varsel om kraftig vind i kveld og natt

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 16. januar 2022

Ikkje før er vi ferdige med uvêret Gyda, så melder Meteorologisk institutt om kraftig vind, med opp i orkan styrke på Nordmøre og sørlege delar av Trøndelag. Fergestrekninga Kvanne – Rykkjem er allereie stengt (frå 17:15), og politiet oppmodar folk om å halde seg inne, og unngå all bilkøyring som ikkje er absolutt naudsynt. 


Nydeleg lys over Todalen vant månadens bilete for desember

Mari B. Redalen Sundag 16. januar 2022

Nydeleg lys over Todalen vant månadens bilete for desember og dermed det siste bilete i 2021 som skal delta i årets bilete kåringa som vi legger ut om ei lita stund. Tidligare stod det at bilete med det fine lyse over Todalen var teke av ukjent fototgraf. Men fotografen har vi funne og det var …


Randonee – NM i vertikal

Jon Olav Ørsal Laurdag 15. januar 2022

Dagen vinnere av NM vertikal er Henriette Albon, Isfjorden IL og Johan Bugge Johan Bugge, Romsdal Randoneeklubb, mens den raskest i herrer senior var spanjolen Kilian Jornet.
Trondheim Randoneeklubb arrangerte et bra og enkelt arrangement med nesten 50 deltagere til start.  Erik Kårvatn sikret seg 2.-plass i klasse herre junior, etter Trym Dalset Lødøen. 


Flom i Todalen høsten 1957

Jon Olav Ørsal Laurdag 15. januar 2022

Det har vært flom og store elver tidligere også – det er mellom annet kjent at det var 50-årsflom et par ganger på 1950-tallet.  Når vi nå har hatt flere innlegg om ekstremværet Gyda har Arnfinn Gautun blitt påmint om den tida da han og flere til fra gamle Stangvik kommune gikk på framhaldskule her i bygda. Bla videre så kan du lese om minnene som Gautun har fra den tiden….