Hopp under nyhetssakene
Storseier til G14 Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen

Knut Haugen, IL Søya Torsdag 29. april 2010
Onsdag kveld var årets første hjemmekamp for G14 på Bordholmen. Det har over lang tid vært knyttet stor spenning til denne kampen, der diskusjonen mellom spillerne har gått livlig på skolen om hvem som hadde det beste laget.  Den diskusjonen er ihvertfall over for denne gang, for hjemmelaget vant til slutt hele 7-1 og det var ingen tvil om hvem som var best.

Allerede etter 5 minutters spill stod det 2-0 etter agressivt og godt angrepsspill og scoringer ved Jørgen Vevang og Tore Kvande.  Utover 1. omgangen spilte vi oss til mange store sjanser, og Ørjan Nes Haugen (som for anledning var spiss) løp gjennom surnadalsforsvaret og scoret to mål før lagene gikk til pause. Gjestene hadde ikke en eneste målsjanse før pause.

Etter sidebytte kom Surnadal mer med i spillet og de fikk også sin redusering i denne perioden.  Men etter litt justering i formasjonene på laget skulle det bli flere Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen-scoringer.  Ørjan Nes Haugen scoret to ganger til (det ene på straffe), før Bjørnar Melkild laget hjemmelagets siste mål på straffe 10 minutt før slutt.  Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen gjorde en ny flott kamp, og vi har fått den serieåpningen vi håpet på.  Håkon Vang Aas spilte en kjempekamp i midfforsvaret, og ellers fortjener samtlige spillere på laget ros for innsatsen og spillet i kampen mot Surnadal.

Neste kamp er borte mot KFK onsdag 5. mai.

Todalen.no takker så mye for bidragene Knut sender oss!! Ikke riktig alt vi rekker over til en hver tid, og da er det topp å få tilsendt slike artikler.
Publisert: 29. april 2010, 20:47