Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Familiefiskekonkurranse på Nordvik

Sverre Kjølstad Fredag 13. august 2021

En kan vel slå fast at årets sommerfiskekonkurranse i regi av Surnadal jeger- og fiskeforening som ble arrangert på Nordvik torsdag kveld ble en formidabel suksess. Ola Røe hadde alliert seg med Tore Polden som stilte med selvlaget kanon og svartkrutt, og salutten som åpnet fiskekonkurransen kunne høres i hele nabolaget.

Mens mange ventar på fisken. Foto: Sverre Kjølstad

Ola Røe hadde ansvaret for båtskyssen, og hadde skaffet til veie åtte båter som la ut på fiskefeltet med 22 deltakende barn om bord. Siden det har vært et godt storseifiske på fjorden i hele sommer, var det håp om gode fangster. Etter 1 ½ times fiske begynte båtene å komme i land, og de som bar stampene bar tungt. Ola Røe gjorde et anslag på total fangst som utgjorde ca. 100 kg.

Velfortjent premie til Tor Olav. Sverre Kjølstad

Premieringen var største fisken, minste fisken og den fineste fisken. Største fisken ble vunnet av Beha Korsnes med storsei på 5,33 kg, den minste fisken gjekk seieren til Tor Olav Nordvik med 0,3 kg makrell, og den fineste fisken hadde Magnar Vikan med en knurr på 0,3 kg.

Velfortjent premie til Magnar. Foto: Sverre Kjølstad

Mens dette pågikk ble det servert grillmat, som bestod av fiskeburger, hamburger og pølser, kaffe og annet drikke som passet for barna, altså noe for enhver smak. Rune Forslund hadde ansvaret for premieringen, noe som bar preg av at dette hadde han gjort mange ganger før. Etter at klassevinnerne hadde fått sin premie ble det “trøstepremie” til alle deltakerne som bestod av fiskeutstyr og fiskehatt.

Klassevinner Beha får sin velfortjente premie. Foto: Sverre Kjølstad

Siden dette var en fin sommerkveld med bra temperatur ble det et koselig opphold både for store og små til langt på kveld.

Nå smakte det godt med grillmat. Foto: Sverre Kjølstad

 

Publisert: 13. august 2021, 13:00