Hopp under nyhetssakene
Optimister før Norway Cup

Jon Olav Ørsal Onsdag 28. juli 2010

Det ble tap 1-2 mot Sunndal i generalprøven før vi reiser til Norway Cup. Kampen ble spilt i 3 omganger a 25 minutter på Ålvundfjord stadion. Med 3 omganger fikk vi en ekstra pause for å prate med spillerne, gjøre bytter og formasjonsendringer.

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen var fullt på høyde med Sunndal i 1. omgang, og førte til tider kampen i denne omgangen. Lettbeinte sunndalinger ble da for veike mot våre spillere med stor fart og sterk fysikk. Men likevel var det Sunndal som scoret først, da det sviktet i markeringene våre på en corner etter ca 20 minutters spill – og Erik Rotlid kunne enkelt sette inn ledermålet til Sunndal. I 2. omgang fortsatte vi med stor innsats og til tider bra spill. Men Sunndal overtok etterhvert føringen i spillet og hadde også 2-3 store målsjanser uten å få uttelling. Men vi var likevel godt med i kampen, og det var ikke ufortjent da Ørjan Nes Haugen utlignet til 1-1 på et skudd fra ca 20 meter. I kampens 3. omgang overtok Sunndal spillet i starten, og fikk også inn seiersmålet ved Sindre Ulfsnes Sæther. Mot slutten kom vi igjen inn i kampen, og fikk også noen halvsjanser. Fortjent seier til Sunndal, men til tross for tapet er vi godt fornøyd med prestasjonen i store deler av denne kampen. Dette var en god småguttekamp mellom to gode lag.

Nå gjenstår bare ei treningsøkt torsdag kveld før vi pakker bagene og reiser til Oslo lørdag. Og søndag morgen venter Geilo på motsatt banehalvdel !

Oppdatering fra Norway Cup: Knut Haugen vil sørge for å holde oss oppdatert med resultat og stemningsrapporter fra Norway Cup. Følg med utviklingen på Todalen.no.

Publisert: 28. juli 2010, 23:35