Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Litjrundt i fint ver!

Dordi Jorunn Halle Måndag 18. mars 2024

Siste kløverturen før påske gjekk Litjrundt og var innom tre grender: Halagrenda, Øyagrenda og Brusetgrenda.

Les heile saka

Sjøisen syng på siste verset

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 18. mars 2024

Den siste perioden med godt vêr og ganske høge temperaturar har gjort at sjøisen, som har vore målt til opp mot 20 centimeters tjukkelse, no syng på siste verset. 

Les heile saka


Tysdag kveld kjem konfirmantane på døra

Jon Olav Ørsal Måndag 18. mars 2024

Todalen sokneråd er ansvarleg for fasteaksjonen i Todalen. Anita Talgø som er KN-kontakt i Todalen fortel at konfirmantane vil få ansvaret for å samle inn pengar for fasteaksjonen i år.  Tysdag kveld 19. mars, frå kl 17 og utover, kjem dei på døra med innsamlingsbøssa.  I år er det viktigare enn nokon gong at vi er rause til å støtte fasteaksjonen til Kirkens Nødhjelp – vi må gje så det svir.

Les heile saka

Inviterer til «felles middag» onsdag 20. mars

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 17. mars 2024

Kyrkja i Surnadal inviterer til «felles middag» på kyrkjelydshuset onsdag 20. mars klokka 16:00. Store og små i alle aldrar er da velkomne til kyrkjelydshuset på Skei, der det blir servert middag med påfølgande ettermiddagskaffe/te.

Les heile saka

Palmehelgutsal hos Lia gard

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 17. mars 2024

Fredag 22. mars, mellom klokka 12:00 – 17:00,  inviterer Lia gard til palmehelgutsal i Lia. Denne gongen kan Lia gard også tilby spaltbrød og sitronkake, som båe er nye produkt frå dei. Dei som førehandsbestiller er med i trekninga av ei sitronkake. Så da er det mogleg å få sikra seg grovbakst og kaffebrød til påska!

Les heile saka

Kløvertur Litjrundt

Dordi Jorunn Halle Sundag 17. mars 2024

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 18. mars. Oppmøte ved Matkroken og start derifrå kl. 11:00. Alle er velkomne til å bli med ut på tur!

Les heile saka

Nostalgisk Jim Reeves-hyllest i Kulturhuset

Jon Olav Ørsal Sundag 17. mars 2024

Laurdag kveld var det ei markering av Jim Reeves 101-årsdag i Kulturhuset. Eigentleg var arrangementet eit år forsinka, men kva har det å seie?  Konserten vart ei kjempefin oppleving for oss som hadde teke plass i Storstua denne kvelden.

Les heile saka


Ar sjømat med salsstand i Todalen

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 16. mars 2024

Ar sjømat AS frå Kristiansund vil tysdag 20. mars, i tidsrommet 11:00 – 16:30, ha salsstand utanfor Matkroken Todalen, der dei vil selje forskjellege fiskeprodukt. 

Les heile saka

«Kulturskulesleppkonsert» i Trudvang.

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 16. mars 2024

Torsdag 21. mars klokka 19:00 inviterer kulturskulen til sin årlege bandkonsert, noko som i år går føre seg i Trudvang. Årets bandkonsert er eit samarbeid mellom kulturskulen og SKUV og blir altså i år arrangert i Trudvang på Surnadalsøra.

Les heile saka

Verdscup for yngre med Romsdal Randonee som arrangør

Jon Olav Ørsal Fredag 15. mars 2024

Denne helga er det VerdsCup i randonee i Molde og verdseliten av unge løparar er på plass i Romsdalsbyen for å kjempe om poeng og medaljer. Rundt 100 deltakarar frå 17 nasjonar deltek.Frå Trollheimen Fjellsportklubb er det to deltakarar, Aron Rodal Haugen og Isak Drøpping,  og her får dei skikkeleg konkurranse.  Det er rundt 100 deltakarar som er samla i Molde med Romsdal Randonee som arrangør. 

Les heile saka